اندرو کارنگی کیست و چگونه به ثروتمندترین مردِ تاریخِ آمریکا تبدیل شد؟

اندروکارنگی کیست و چطور ثروتمندترین فرد آمریکا شد

اندرو کارنگی اولین کسی بود که سعی داشت قوانین و رموز ثروتش را منتشر کند و او اولین کسی بود که در تاریخ از گروه های مخفی اطلاعات را به بیرون درز داد همان نکات و تکنیک هایی که خودش استفاده کرد و موفق شد اندرو برای این کار ناپلئون هیل را استخدام کرد و او بیش از 20 سال از عمرش را از طرف کارنگی ماموریت داشت تا اسرار موفقیت و ثروت را بررسی کند و آنها را مدون کند.

اگر می‌خواهید ثروتمند شوید ولی تا به الآن از اندرو کارنگی چیزی نشنیده‌اید، پیشنهاد می‌کنم در ادامه‌ مقاله با زندگینامه‌ی این غولِ فولاد ایالت متحده آمریکا همراه شوید. همه‌ی ما بیوگرافی افرادِ تاثیرگذار تاریخ را مطالعه کرده‌ایم تا بتوانیم روزی همانند آن‌ها شویم و نامِ خودمان را در بینِ این افراد ثبت کنیم. برای همین از شما سوالی دارم چه فردی در تاریخ ایالت متحده آمریکا در تاریخ از همه ثروتمندتر است؟ بیل گیتس یا جف بزوس، بیل گیتس و یا زاکربرگ. همه‌ی این افراد از ثروتمندترین افراد آمریکا هستند ولی اندرو کارنگی را می‌توان با توجه به ارزش فعلی پول ثروتمندترین فرد تاریخ ایالت متحده آمریکا دانست.

اندور کارنگی چگونه به ثروتمندترین فرد در ایالت متحده تبدیل شد؟ چه جرقه‌ای در کودکی در ذهنِ اندرو کارنگی به وجود آمد که توانست به این موفقیتِ شگرف دست پیدا کند. با ما در ادامه همراه باشید تا درباره‌ی اندرو کارنگی و موفقیتِ او بیش‌تر بدانیم.

اندرو کارنگی کیست، از کودکی تا جوانی مردِ اول صنعت فولادِ ایالت متحده

اندرو کارنگی در 25 نوامبر در سال 1835 در شهر دانفرملاین اسکاتلند متولد شد. مادرش مارگارت مریسون کارنگی و پدر او ویلیام کارنگی نام داشت. خانه‌ی آن‌ها به عنوان محلِ کار پدرش یعنی بافندگی هم بود و آن‌ها در کلبه‌ علاوه بر بافندگی و کار، با خانواده‌ی دیگری هم زندگی می‌کردند. خانه‌ی کوچکی که اندرو در آن به دنیا آمد تنها یک اتاق داشت که اتاق نشیمن، پذیرایی و خواب هم بود. اندرو تنها یک ساله بود که کسب و کار پدرش رونق خاصی گرفت و خانه‌ی آن‌ها به خیابان ادگار نقلِ مکان کرد.

تحصیلاتِ اولیه‌ی اندرو کارنگی و شکل گیری روحیه‌ی بخشش در او

تحصیلات اولیه‌ی اندرو در مدرسه‌ی رایگان دانفرملاین سپری شد که توسط خیّری به نام آدام رولاند ساخته شده بود، شاید اندرو این خیرخواهی و بخشش ثروت در ساختِ مدرسه، کتابخانه و دانشگاه را از همین جا به یادگار برده باشد و تحصیلاتِ رایگان ابتدایی او تاثیری عمیق در آینده‌اش گذاشته باشد. اندرو در سال‌های آخر زندگی‌اش ثروتِ خودش را در ساختِ مکان‌های فرهنگی، هنری و ورزشی وقف کرد.

13 سالگی اندرو و مهاجرت به ایالت متحده آمریکا، گامی مهم در موفقیت او

درست زمانی که اندرو 13 ساله شد، پدرش یعنی ویلیام کارنگی به مشکلاتِ مالی زیادی دچار شد. در همین زمان بود که اسکاتلند در قحطی بزرگی گرفتار شده بود. در این سال مادر اندرو به کمک برادرش توانستند تا حدودی با فروش محصولات مختلف درآمدی کسب کنند. در انتها پس از دچار شدن خانواده به مشکلات فراوان و شکست‌هایی که در این سال‌ها خوردند، اندرو و خانواده‌اش در سال 1848 به ایالت متحده آمریکا مهاجرت کردند.

شهر آلگینی و اولین شغل اندرو کارنگی

در دهه‌ی 1840 شهر آلگینی آمریکا با افزایش جمعیت و رشد بالای جمعیت روبه‌رو شد، این وضعیت تا جایی ادامه داشت که آلگینی از 10 هزار نفر جمعیت به 20 هزار نفر رشد پیدا کرد.

تولیدات صنعتی این شهر به خصوص در لباس پشمی و کتان، محبوبیت بالایی در بین مردم داشتند. پدرِ اندرو باز هم به تولید لباس مشغول شد تا بتواند از راهِ تولید درآمدی به دست آورد امّا تولیداتش نتوانست فروش بالایی به‌ دست آورد و کسب و کارش به دلیل عدم علاقه‌ی مردم به محصولاتش باز هم شکست خورد. به همین دلیل پدر او و خودش در یک شرکت که صاحبِ اسکاتلندی داشت استخدام شدند. اولین شغلِ اندرو در سال 1848 و به عنوان مسئول عوض کردن ماسوره در شرکت Anchor Cotton Mills شروع شد که گامی اصلی در موفقیت او بود.

اندرو کارنگی با حدود 12 ساعت کار در طولِ روز و 6 روز به صورت مستمر در هفته، حقوقِ هفته ای 1.2 دلار به دست آورد. اگر بخواهیم این مبلغ حقوق را در سال 2017 معادل سازی کنیم حدوداً 37 دلار میشود.

شروع کار جدی و ورود اندرو به صنعت ریلی

درست یک سال بعد اندرو در شرکت تلگراف اوهایو شروع به کار کرد، اندرو در این کار به جدیت از دستورالعمل‌ها و راهنمایی‌های عمویش بهره گرفت. آدرس و نشانی سازمان‌های مهم را به خوبی به حافظه سپرد و با افراد با نفوذ ارتباطات مفیدی را شکل داد. همچنین با تلاش زیاد این توانمندی را پیدا کرد که صداها و پیام‌هایی که از تلگراف منتشر می‌شود را به راحتی شناسایی کند و به حدی در این کار ماهر شد که بدونِ سوزن راهنما می‌توانست پیام‌ها را ترجمه کند. یک سال بعد او به سمتِ اپراتوری تلگراف رسید. پس از گذشتِ 3 سال اندرو توانست به عنوان سرپرست مدیریت غرب شرکت پنسیلوانیا شروع به فعالیت کند.

گامِ نخست در ساختنِ آینده‌ای درخشان در زندگی

اندرو در حالی که برای راه‌آهن کار می‌کرد شروع به سرمایه گذاری کرد و توانست با 40 هزار دلار سرمایه‌گذاری بر روی شرکت‌های نفتی oil creek تنها پس از سپری شدن یک سال به 1 میلیون دلار سرمایه برسد. همچنین اندرو در 1865 کار برای راه‌آهن را ترک کرد و شرکتِ شخصی خودش را در زمینه‌ی ساخت و ساز پل‌ افتتاح کرد و آن را Keystone Bridge نام گذاری کرد.

تحولی بزرگ در صنایع فولاد آمریکا توسط اندرو کارنگی

اندرو کارنگی مردِ اول فولاد

سرانجام اندرو وارد صنعت فولاد شد و به تجارت فولاد پرداخت. او با روش‌ها و فناوری‌های به روز در آن زمان توانست تولیدِ فولاد را آسان‌تر و هزینه‌ی آن را کم کند. همچنین سرعتِ تولید فولاد را برای بازدهی بیش‌تر و بهینه‌سازی تولید با ایده‌ها و فناوری روزِ آن زمان افزایش داد.

کارنگی برای سودآوری بیش‌تر تمامِ نیازی که داشت را خودش تولید می‌کرد و با این‌کار توانست از رقیبان خود پیشی بگیرد و در تمامِ جهان در کارِ خود شماره یک شود.

اندرو در ابتدا کشتی، ماشین و تمامی لوازم حملِ فولاد را خرید و حتی مزارع زغال سنگ را نیز از قبل خریداری کرده بود و با این‌کار نیازِ خود و شرکتش را از دیگران برطرف کرد. اندرو با این اقدامِ خودش توانست قیمت فولاد را به حداقل برساند و تا سال 1889 شرکت فولاد کارنگی را در جهان به رتبه‌ی اول تولید فولاد برساند.

سخنان برتر به یادگار مانده از اندرو کارنگی

  • راز خوشبختی در گذشت است.
  • همه‌ی تخم مرغ‌هایت را در یک سبد بگذار و سپس آن سبد را تماشا کن.
  • هر چقدر سنم بالاتر می‌رود کمتر به حرف دیگران اهمیت می‌دهم. فقط نگاه می‌کنم که چه کاری میتوانند انجام دهند.
  • هر کسی که نتواند خود را تقویت کند مجبور است به عادی بودن قانع باشد. هر چقدر هم که دیگر آن استعدادها چشمگیر باشند.

اندرو کارنگی و ملاقاتِ با یک جوان خبرنگار و گامی مهم در زندگی جوان

اندرو کارنگی و ناپلئون هیل

در سال 1908، جوانی خبرنگار و روزنامه نگار که علاقه‌مند به نوشتن بود برای مصاحبه به نزد ناپلئون آمد. برنامه‌ی قرار داده شده برای مصاحبه 3 ساعته بود و قرار بود مصاحبه‌ای با غولِ فولاد ایالت متحده یعنی اندرو کارنگی صورت بگیرد. جوان مصاحبه‌گر کسی نبود جز ناپلئون هیل. ناپلئون که در ابتدای جوانی به سر می‌برد از سمت دفترِ روزنامه به مصاحبه با کارنگی مامور شده بود. در همینجا بود که کارنگی به قدرتِ نوشتن و مصاحبه‌ی ناپلئون پی برد. ناپلئون که در آن زمان ناشناس بود سخنان اندرو را با جذابیت هر چه بالایی بر روی کاغذ می‌نوشت و همین علت باعث شد تا اندرو به پسرِ جوان یعنی ناپلئون علاقه مند شود و مصاحبه تا 3 روز ادامه داشته باشد. کارنگی به ناپلئون مسئولیتی سپرد که باعث شد تحولی شگرف و بزرگ در زندگی جوان یعنی ناپلئون به وجود بیاید. او به ناپلئون گفت که زندگی افراد فوق ثروتمند را بررسی کند و دلایلِ موفقیت آن‌ها را بنویسد. این ایده، دلیلِ نوشته شدن کتاب معروفی از سوی ناپلئون هیل شد که از بهترین کتاب‌های موفقیت و انگیزشی است. نامِ این کتاب که ایده‌ی آن توسط اندرو و نوشته شدنش به دستِ ناپلئون هیل صورت گرفت، بندیشید و ثروتمند شوید است. این ملاقات و مصاحبه به گامی مهم در زندگی ناپلئون تبدیل شد به صورتی که کمتر کسی است که کتابی از ناپلئون هیل مطالعه کند و نکته‌ای مهم از ناپلئون یاد نگیرد. یکی از مهمترین دلایل موفقیت ناپلئون را میتوان در مصاحبه با غولِ آن زمان فولاد آمریکا یعنی کارنگی دانست.

ناپلئون هیل نویسنده‌ی برتر کتاب‌های انگیزشی و موفقیت را بهتر بشناسید.

10 سخن از اندرو کارنگی که در مصاحبه به ناپلئون گفت:

  • هدفت را مشخص کن

یک نقشه‌ی اقدام کردن برای خودت درست کن و در این مسیر شروع به کار کن.

  • یک مجموعه‌ی قوی برای خودت تشکیل بده

ناپلئون هیل از اندرو کارنگی نقل می‌کند که برای اینکار با افرادی تماس بگیر و از آن‌هایی کمک بگیر که کاری انجام‌ می‌دهند که تو نمی‌توانی.

  • بیشتر از حدِ معمولت تلاش کن

تلاش بیشتر از حد و بیشتر از آنچه امروز مجبور هستی آن را انجام بدهی، تنها چیزی است که باعث پیشرفت و ترقی تو خواهد شد و باعث می‌شود افراد به تو متعهد شوند.

  • ایمانِ عملی را به کار بگیر

ایمان داشتن به خود و به هدفت باعث می‌شود تا در کار، اعتماد به نفسِ کامل داشته باشی.

  • در کار ابتکارِ عمل فردی داشته باش و از آن استفاده کن

قبل از اینکه به تو دستوری برسد، کاری که باید انجام بشود را انجام بده.

  • قدرتِ تخیل خودت را رها کن

این جرات را داشته باش و به خودت این شجاعت را بده که فراتر از کاری که در زمنیه‌ی کاری‌ات انجام شده فکر بکنی.

  • شور و شوق از خودت نشان بده

اگر شور و اشتیاق لازم را از خودت نشان بدهی هم برای موفقیت آماده می‌شوی و هم اینکه احترام دیگران را بدست خواهی داشت.

  • در هنگام کار تمامِ جزئیات را در نظر بگیر

این جمله‌ی اندرو کارنگی که به ناپلئون گفته شده است توسط ناپلئون اینگونه معنا شده که، فکر کردن دقیق به این صورت است که این توانایی را داشته باش که حقیقت را از تخیلات جدا کنی و از توانایی خود در حلِ نگرانی‌ها و مشکلات بهره ببری.

  • تلاشت را متمرکز کن

نگذار مسئله‌ای ذهنت را از مهمترین وظیفه و ماموریتی که در پیش داری، منحرف کند و به صورت کامل بر روی کارت متمرکز شو.

  • از بدبیاری‌های خودت منفعت بساز

ناپلئون از کارنگی نقل کرده که برای هر عقب‌گردی در زندگی، یک جهش برای موفقیت وجود دارد. به همین دلیل از شکست‌ها ناامید نشو.

فلسفه‌ی موفقیت و عواملِ موفقیت از دید نابغه‌ی تجارت، اندرو کارنگی

اندرو در زندگی‌اش از مسائلی بهره می‌برد که بعدها به عنوانِ عوامل موفقیت او شناخته شد. عزمِ جدی برای رهایی از فقر، پیش‌بینی روند تغییرات، صرفه جویی کردن در هزینه‌ها و آینده نگری از عواملِ مهم موفقیت اندرو کارنگی بودند. کارنگی اعتقاد داشت که اگر میخواهید به سودآوری برسید تنها باید یک کار را به خوبی انجام دهید. خرج‌های اضافی و هزینه‌ها را کم کنید تا سود کنید.

فعالیت‌های خیرخواهانه‌ی اندرو کارنگی، محبوبیت او در بین نیازمندان

کارنگی یک اعتقاد راسخ داشت و آن هم این بود که فردی که ثروتمند بمیرد، بی آبرو مرده است! فعالیت‌های خیرخواهانه‌ی اندرو کارنگی بعد از گذشت 100 سال هنوز هم در ذهن ها مانده است. این اعتقاد او باعث گشته است تا نه تنها او را به عنوان ثروتمندترین فرد تاریخ آمریکا بشناسیم بلکه کارنگی فردی خیرخواه و خیر شناخته شود و بسیاری افراد از کمک های او بهره ببرند.

فروختن شرکت فولاد کارنگی و کمک به خیریه

مجسمه‌ی اندرو کارنگی

تا سال 1900 میلادی، شرکت فولاد کارنگی در تولید فلز از بریتانیای کبیر پیشی گرفت. در سال بعد یعنی سال 1901 اندرو کارنگی سهام خود را در شرکت تولید فولاد کارنگی به قیمت 480 میلیون دلار به چی.پی.مورگان به فروش رساند. اندرو بعد از فروش شرکت در 64 سالگی، پول و درآمد آن را به موسسه‌های خیریه و در جهت کمک به یادگیری و پیشرفت اهدا کرد. او موسسه‌هایی را که به صورت نقد به افراد نیازمند کمک می‌کردند را دوست نداشت و عقیده داشت باید به یادگیری افراد نیازمند کمک کرد و تنها در این صورت فقر در بین این افراد از بین می‌رود، به همین دلیل 350 میلیون دلار از سرمایه‌اش را به ساخته شدن موسسات آموزشِ عالی اهدا کرد. او در زمان زندگی خود به ساختِ کتابخانه‌ها، دانشگاه‌ها و موسسه‌های علمی زیادی کمک کرد و امروز از او به عنوان اسطوره‌ی آمریکا نام برده می‌شود.

شروع شورش کارکنان و چالشی مهم در زندگی اندرو

شاید بحرانی اساسی که در زندگی او به وجود آمد را در شورش کارگران برای کمبود حقوقشان دانست که به این علت به وقوع پیوست که کارخانه سوددهی داشته است ولی حقوقِ آن‌ها افزایش پیدا نکرده است. این شورش در سال 1892 به وقوع پیوست و از خون بار ترین اعتراضات تاریخ آمریکاست که در آن 10 نفر از دنیا رفتند. البته کارنگی در این شورش هیچ نقشی نداشت و قبل از آن به اسکاتلند رفته بود و مدیریت را به همکارش سپرده بود که از قضا به بی عدالتی شهرت داشت و موجبِ به وجود آمدن این اعتراضات شد که 143 روز ادامه داشت.

توصیه‌های اندرو کارنگی به افرادی که می‌خواهند موفق شوند.

اندرو به ما توصیه کرده که وقتی کاری را شروع می‌کنیم آن کار را ادامه دهیم و مسیرِ تلاش خود را عوض نکنیم. اندرو کارنگی می‌گوید در هر مسیری جای پیشرفت برای ما وجود دارد و تنها در صورتی موفق می‌شویم که تمامِ انرژی خود را صرفِ جلورفتن در یک هدف می‌کنیم. با هدف گذاری در یک کار و تلاش در آن شما پیشرفت می‌کنید و ثمره‌ی تلاش‌هایتان را مشاهده می‌کنید.

از دیدِ کارنگی شما باید برای رسیدن به موفقیت فراتر از توان خود و حتّی بیشتر از تلاشی که برای موفقیت لازم دارید تلاش کنید.

اندرو می‌گوید که راهکارهایی را که می‌دانید باعثِ پیشرفت و سوددهی شرکت می‌شود را با کارفرمای خود در میان بگذارید.

مهم نیست که چه شغلی دارید، تمام سعی خودتان را به کار بگیرید و نیازها و فرصت‌های شغلی کارتان را به طور کامل و حتّی بهتر از مدیرعاملتان بشناسید. تنها در این صورت است که شما از رئیستان هم بهتر می‌توانید به شرکت کمک کنید.

در خرج کردن میانه رو باشید و سعی کنید همیشه مقداری از پولتان را پس انداز کنید. عادتی که به کمک موفقیت شما می‌آید پس انداز کردن است. اندرو کارنگی همیشه از قمار بدش می‌آمد و توصیه می‌کند موفقیت از راه قمار طولانی مدت نیست و نتیجه نخواهد داشت.

او در کارش همیشه به دنبال استخدام افرادی است که انگیزه دارند و همچنین کارآمدند. به همین دلیل کارنگی در کار، کارگران خود را در سود شرکت سهیم می‌کرد و این کارش باعث میشد تا علاقه و همچنین انگیزه و اشتیاق همه‌ی کارگران به بیشترین حد خود برسد.

9 توصیه‌ی مهم کارنگی در مسیر پیشرفت

9 توصیه‌ی مهم از اندرو کارنگی

  • شاد و امیدوار باشید تا موفق شوید.
  • منتظر تاییدشدن توسّط افراد دیگر نباشید.
  • بزرگترین هدفِ ممکن را برای خودتان در نظر بگیرید.
  • وقتی ثروتمند شوید وضعیت مالی اطرافیانتان هم بهتر می‌شود پس نگران نباشید.
  • اگر کسی را دیدید که اشتیاق ندارد که پیشرفت کند، نمیتوانید او را مجبور به پیشرفت کنید.
  • هر کاری که تا به الآن انجام داده‌اید به این دلیل انجام شده که هدفی داشتید و برای رسیدن به هدفتان به آن دست پیدا کردید.
  • اگر بخواهید تمامِ کارها را به تنهایی انجام دهید و یا اینکه تمامِ بودجه‌ی خود را صرفِ یک کار کنید، یک رهبر موفق نخواهید بود.
  • رازِ موفقیت این است که تواناترین و لایق‌ترین فرد را برای انجام هر کاری انتخاب کنید، نه اینکه همه‌ی کارها را خودتان به تنهایی انجام دهید.
  • یک فردِ معمولی 25 درصد انرژی و تلاشش را به کار میگیرد. برای موفقیت به 50 درصد انرژی خود نیاز دارید. اما معدود افرادی هستند که 100 درصد تلاششان را به کار میگیرند، آن‌ها بدون شک موفق‌ترین افراد در کارشان هستند.

کارنگی، تاجری زیرک و باهوش

نبوغ اندری کارنگی

کارنگی شناختِ خیلی خوبی بر روی افراد داشت و به همین علت بهترین و مناسب‌ترین فرد را در شرکتِ فولاد برای هر کاری انتخاب کرد. این کار او باعث شد تا سودی در حد چندصد میلیون برای شرکت فولاد به دست بیاید.

یادگیری، قانون موفقیت از دیدِ اندرو کارنگی

کارنگی تا آخر عمرش اعتقاد داشت که تحصیلات کلید موفقیت است. سخنی از اون نقل شده که آنچه که امروز یاد می‌گیریم عامل قدرت ما در آینده است. دسترسی رایگان به کتابخانه‌ها برای عموم مردم یکی از اهداف او بود و برای اینکار سرمایه‌ی خود را وقفِ یادگیری و ساختِ کتابخانه در کشورهای مختلف کرد. بیشتر از 3 هزار کتابخانه‌ی عمومی با کمک مالی کارنگی ساخته شد.

کارنگی که از او به عنوان ثروتمندترین فرد تاریخ آمریکا نیز یاد می‌شود در تاسیس دانشگاه بیرمنگام نیز تاثیر زیادی داشت و در سال 1899 مبلغ 50 هزار پوند به ساختِ دانشگاه بیرمنگام اختصاص داد. همین میزان هزینه را اندرو در سال 1902 برای ساخت موسسه‌ی آموزش کارنگی در دانشگاه واشنگتن دی.سی پرداخت.

زندگی شخصی اندرو و قولی که به خودش داد!

اندرو کارنگی و همسرش

کارنگی تصمیم داشت که تا زمانی که مادرش در قیدِ حیات است در کنار او زندگی کند و با کسی ازدواج نکند. او تا زمانِ مرگ مادرش در سال 1886 به قولش وفا کرد و او را تنها نگذاشت. بعد از فوت مادرش، اندروی 52 ساله با لوئیز ویتفیلد که 21 سال از خودش جوانتر بود ازدواج کرد. در سال 1897 این دو صاحبِ تنها فرزند خود یعنی مارگارت شدند.

جوایز، افتخارات و عناوین اسطوره‌ی فداکاری

افتخارات و عناوین اندرو کارنگی

اندرو در سال 1901 دکترای افتخاری حقوق را از دانشگاه گلاسکو دریافت کرد. 2 شهر در ایالت ‌های پنسیلوانیا و اکلاهاما نیز به یادِ کارنگی ثبت شدند. در انگلستان هم یک مدال که به نام کارنگی است که به بهترین مقالات ادبی توسط کودکان اهدا می‌شود.

خیابانی در شهر بلگراد صربستان، یک دبیرستان در شهر هیوستون، یک نمونه دایناسور دیپولودوکس نیز به نام او هست که توسط کمک مالی او کشف شده است.

مرگ اندرو کارنگی و آغاز ماندگاری او در دلِ مردم جهان

کارنگی در نهایت بر اثر بیماری ذات الریه در 11 آگوست سال 1919 از دنیا رفت. او تا زمان مرگش مبلغی برابر 350.695.653 دلار به فعالیت‌های خیرخواهانه اختصاص داد و پس از مرگش 30 میلیون دلار از دارایی ها و ثروتش بخشیده شد. پیکر او در گورستان اسلیپی هالو در نیویورک مدفون شده است.

کتاب‌هایی که از کارنگی در نزدِ ما باقی مانده است؛

اندرو کارنگی و کتاب‌هایی که نوشته است

کتاب های زیادی از اندرو بر جای مانده اما از مهم ترین اون ها میتوان به راز کسب و کار مدیریت مردان، امپراطوری کسب و کار و زندگینامه‌ی اندرو کارنگی اشاره کرد. کارنگی ایده‌ای به ناپلئون هیل داد و آن ایده دلیلِ اصلی نوشته شدن کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید بود و از کتاب‌هایی است که هر کسی باید یک بار در زندگی آن را بخواند.

سخن پایانی

کارنگی فردی که روزی از شدّت فقر در خانه‌ای می زیست که دو خانواده با هم زندگی می‌کردند و حتّی محلِ کار پدرش هم محسوب می‌شد توانست با روش‌هایی که خودش برای موفقیتش گفته است و در بالا آورده شد به ثروتمندترین فرد تاریخ ایالت متحده آمریکا تبدیل شود. کارنگی در این مسیر با بقیه‌ی ثروتمندان آن زمان تفاوت داشت و بیشتر ثروت شخصی‌اش را به کمک به یادگیری و آموزش افراد نیازمند اختصاص داد. شاید این علتی است که امروزه پس از گذشت 100 سال از مرگش هنوز هم در ذهن ها محبوب است و از او به عنوان اسطوره‌ی فداکاری و بخشش نام برده می‌شود.

3.5 / 5. 20

1 دیدگاه برای “اندرو کارنگی کیست و چگونه به ثروتمندترین مردِ تاریخِ آمریکا تبدیل شد؟

دیدگاهتان را بنویسید

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
خانه
حساب کاربری من
0
سبد خرید
تمام محصولات