نیکولا تسلا و اسرار موفقیت او | مخترع نابغه اما دیوانه!

نیکولا تسلا و اسرار موفقیت او

هر زمان نام نیکولا تسلا به یاد می آید شاید برخی فکر کنند در حق او نامردی های زیادی شده و ادیسون اختراعات زیادی را از او به نام خودش ثبت کرد و اینکه نیکولا حتی می خواست به تمام دنیا برق رایگان بدهد اما جلو او را گرفتند، درباره تسلا جالب است بدانید که اگر فضای بیشتری برای ثبت و گسترش اختراعاتش داشت جهان اکنون در جایگاه دیگری بود.

در این مطلب قصد داریم به بررسی زندگی نیکولا تسلا و اسرار موفقیت او بپردازیم. تسلا دانشمند مرموز قرن بیستم بود. او اختراعاتی داشت که جهان ما را متحول کرد ، از اختراع ارتباطات رادیویی و بی سیم گرفته تا برق AC که دنیای امروز ما را روشن می کند.

مشهورترین کار تسلا ارائه نظریه برق متناوب (ac)چند فازی است که او از آن برای ساخت اولین موتور القایی دنیا در سال 1882 و نیز توسعه و طراحی تعدادی دیگری از ماشین های الکتریکی و فناوری های مرتبط استفاده کرد.

نیکولا تسلا راز موفقیتش را استفاده از قدرت ذهن می داند و کوین ترودو روش استفاده از این قدرت را ذهن را در دوره رایگان زیر توضیح داده است

دوره رایگان کوین ترودو (دانلود رایگان بخشی آرزوی تو دستور توست)

نظریه او و بسیاری از اختراعات او پایه و اساس سیستم الکتریکی مدرن است. اگر دوست دارید بیشتر با این شخصیت مرموز آشنا شوید، در این مطلب از مطالب کوین ترودو ما را همراهی کنید.

زندگی نامه

نیکولا تسلا دانشمند صربستانی-آمریکایی بود که در 10 ژوئیه 1856 در روستای اسمیلیا در امپراتوری اتریش (کرواسی امروزی) متولد شد. تسلا عناوین علمی زیادی از جمله مخترع ، مهندس برق ، مهندس مکانیک ، فیزیکدان و آینده پژوه را از آن خود کرده است. معروف ترین دستاورد این دانشمند بزرگ ، سیستم تغذیه AC مدرن است.

نیکولا تسلا ، یک فیزیکدان ، مهندس و مخترع مشهور صربستانی ، در آخر عمر درخشان و عذاب آور خود وضعیت مالی خوبی نداشت و در یک اتاق کوچک هتل در شهر نیویورک زندگی می کرد. او با معادلات ریاضی و مشکلات علمی در سر خود کابوس می دید. تسلا دانشمندی است که اختراعات زیادی از جمله سیم پیچ تسلا ، جریان متناوب یا (AC) و کشف و اختراع میدان مغناطیسی دوار ثبت کرده است. در ادامه به بررسی ریز تر سرگذشت نیکولا تسلا و اسرار موفقیت او خواهیم پرداخت.

زندگی شخصی نیکولا تسلا و اسرار موفقیت او

نیکولا تسلا دارای 4 برادر و خواهر بود: دان ، آنجلینا ، میلکا و ماریکا. تسلا به اختراع برق از طریق مادرش ، جوکا ماندیک علاقه مند شد ، که در اوقات فراغت لوازم خانگی کوچک اختراع کرد. پدر تسلا ، میلوتین تسلا ، کشیش و نویسنده ارتدکس صربستانی بود و او از پسرش خواست که به روحانیت بپیوندد. اما نیکلا به علم علاقه داشت.

نیکولا تسلا در روستای اسمیلان متولد شد. در این سالها ، این روستا تحت کنترل جبهه نظامی کرواسی امپراتوری اتریش بود و اکنون بخشی از کرواسی است. مادر نیکولا تسلا در تولید ابزار و تجهیزات و کاربرد عملی مکانیک بسیار با استعداد است. او در حفظ شعر صربستان بسیار با استعداد بود ، اما هرگز تحصیلات آکادمیک نداشت. نیکلا استعداد ذاتی داشت و آن را برای خلاقیت و حافظه قوی به صورت ژنتیکی و همچنین آموزشی از مادر خود به ارث برده است. نیکولا تسلا مردی معمولی ، سخت کوش و البته تنها بود. او ساعت های زیادی را به کار اختصاص می داد و زمان غذا خوردن ، ورزش و کار بسیار دقیق بود. او به ظاهر خود اهمیت زیادی می داد و یکی از شایسته ترین دانشمندان عصر خود بود.

ضریب هوشی نیکولا تسلا

نیکولا تسلا و اسرار موفقیت او در زندگی

بسیاری معتقدند تسلا از نظر ضریب هوشی یکی از چهل نفر برتر تاریخ است. اگرچه ضریب هوشی تسلا به طور رسمی از نظر ضریب هوشی آزمایش نشده است ، اما امروزه روانشناسان و محققان معتقدند ضریب هوشی تسلا بین 160 تا 310 است ، به همین دلیل است که امروزه تسلا را می توان یکی از باهوش ترین افراد تاریخ توصیف کرد. یکی از موارد مهمی که باید راجب نیکلا تسلا بدانید این است که او شخصیتی چند زبانه است . در نتیجه می تواند به 8 زبان زنده در سراسر دنیا صحبت کند. این زبانها شامل کرواتی ، چک ، انگلیسی ، فرانسوی ، آلمانی ، مجارستانی ، ایتالیایی و لاتین است. همان طور که گفته شد حافظه نیکولا تسلا بسیار قوی بود. او کتابهای زیادی را خواند و آنها را به طور کامل حفظ کرد. او همچنین حافظه تصویری دقیقی داشت و تنها با شنیدن جزئیات یک شیء آن را به خاطر می آورد.

ازدواج، خط قرمز نیکولا تسلا!

نیکولا تسلا هرگز ازدواج نکرد. او یکبار گفت که فکر می کند شخصیت او برای یک زن بی فایده است. او اغلب به عنوان مدافع حقوق زنان شناخته شده است و البته از تلاش زنان برای رفتارهای مردانه انتقاد می کند. به گفته وی ، زنان در تلاش برای افزایش قدرت مردان می شوند. تسلا در سالهای پایانی عمر خود گفت ازدواج نکردن یکی از بزرگترین فداکاری های او برای کار او بود.

ارتباط بین تسلا و ادیسون

در سال 1882 ، تسلا برای کار در شرکت ادیسون به پاریس رفت و در حین مأموریت در استراسبورگ در سال 1883 ، اولین موتور ناهمزمان خود را در عرض چند ساعت ساخت. تسلا در سال 1884 به ایالات متحده سفر کرد و با چهار سنت در جیب خود ، چندین شعرش و محاسبات یک ماشین پرنده به نیویورک رسید. او ابتدا توماس ادیسون را ملاقات کرد ، اما این دو مخترع از نظر ریشه و روش با یکدیگر فاصله زیادی داشتند و جدایی آنها از یکدیگر آشکار بود.

در ماه مه 1888 ، جورج وستینگهاوس ، رئیس شرکت برق وستینگهاوس در پیتسبورگ ، حق ثبت اختراع سیستم چند فاز تسلا را برای دینام ها ، ترانسفورماتورها و موتورهای AC خرید. این معامله منجر به تفاوت زیادی در قدرت بین سیستم های ادیسون (DC) و تسلا (AC) شد که تسلا در نهایت برنده شد. کمی بعد ، تسلا آزمایشگاه خود را راه اندازی کرد ، جایی که ذهن مخترع آن آزاد شد. او یک تصویر هندسی را در سایه تجربه کرد ، مشابه آنچه بعداً توسط ویلهلم رنتگن هنگام کشف اشعه ایکس در سال 1895 استفاده شد. آزمایشات متعدد تسلا شامل کار بر روی لامپ فشار کربن ، قدرت رزونانس الکتریکی و انواع مختلف روشنایی بود.

اولین استخدام، روز های آغازین کار

تسلا برای توماس ادیسون کار می کرد و او به تسلا 50 هزار دلار پیشنهاد داد تا دیناموی ادیسون dc را ارتقا دهد. تسلا حدود یک سال روی طرح جدید آنها کار کرد و وقتی از ادیسون 50 هزار دلار درخواست کرد. پس از مدتی تسلا استعفا داد و در سال 1886 ، تسلا شرکت خود را با نام Tesla Electric Lighting and Industrial Production تاسیس کرد. اولین سرمایه گذاران مالی با برنامه تسلا برای موتور AC مخالفت کردند و سرانجام او را از شرکت اخراج کردند. تسلا از سال 1886 تا 1887 به عنوان کارگر عادی در نیویورک کار می کرد تا بتواند بودجه خود را تامین کند و برای پروژه بعدی خود کمک مالی جمع آوری کند.

در سال 1887 او اولین موتور AC ناهمزمان (القایی) بدون جاروبک را ایجاد کرد ، که در سال 1888 به موسسه مهندسان برق آمریکا (که امروزه به آن ieee می گویند) ارائه کرد. در همان سال ، او اصول پیچاندن تسلا را توسعه داد و همکاری با وستینگهاوس ، آزمایشگاه پیتسبورگ وستینگهاوس را آغاز کرد. وستینگهاوس بر ایده های خود برای سیستم های چند فازی تمرکز می کند که امکان انتقال AC از راه دور را فراهم می کند.

رابطه نیکولا تسلا با قانون جذب

یکی از مشهورترین نقل قول هایی که به نیکولا تسلا نسبت داده می شود ، جمله ای است که وی می گوید: اگر به جلال و اهمیت اعداد 3 ، 6 و 9 پی ببرید ، کلیدی دریافت خواهید کرد که درهای جهان را به روی شما باز می کند. بسیاری از مردم در طول تاریخ سعی کرده اند معنی این جمله توسط نیکولا تسلا را درک کنند و امروزه فرضیه های مختلفی برای این جمله وجود دارد ، اما نکته مهم این است که تسلا با این ارقام ارتباط نزدیک دارد. او بود و تلاش می کرد بسیاری از کارها و فعالیت های خود را بر اساس آن اعداد انجام دهد.

قانون جذب در رفتار نیکولا تسلا

به عنوان مثال ، هنگامی که قصد ورود به جلسه را داشت ، سه بار ساختمان را دور زد ، یا هنگام برخورد با مانعی ، سه بار آن را دور زد و سپس از مانع عبور کرد. حتی گفته می شود که وقتی تسلا می خواست ظروف را تمیز و خشک کند ، از هجده دستمال مرطوب استفاده کرد که در واقع مضرب 6 * 3 است. او همچنین هنگام مسافرت اتاقی با شماره اتاق 3 ، 6 یا 9 رزرو می کرد.

حتی امروزه نیز راز و اهمیت این ارقام ، که تسلا آن را دروازه های جهان و راز جهان می داند ، ناشناخته مانده است. با این حال ، بسیاری از مردم این مفهوم را به انرژی نسبت می دهند ، در حالی که دیگران آن را فرکانس می دانند. برخی نیز معتقدند که این ارقام از اعتقاد نیکلا تسلا به قانون جذب ناشی می شود و او احساس می کند که با این ارقام می تواند انرژی بیشتری را در جهان جذب کرده و به اهداف و آرمان های خود برسد .البته ، هیچکس نمی تواند با اطمینان بگوید که چرا این ارقام برای نیکولا تسلا بسیار مهم هستند ، اما بسیاری از مردم هنوز سعی می کنند بفهمند منظور تسلا از آن چیست.

تا چقدر از نیکولا تسلا و اسرار موفقیت او می دانید؟

ایده ساخت دستگاه ذهن خوان جزء مرموز ترین اسرار نیکولا تسلا

تسلا معتقد بود که می توان از اندیشه انسان عکس گرفت. او در آزمایشات خود در سال 1893 از این ایده الهام گرفت. تسلا به فکر ساخت یک دستگاه یا دوربین برای ضبط ذهن انسان و نمایش آن بر روی صفحه بود. او در سال 1933 به خبرنگاران گفت آزمایش ها او را متقاعد می کند که وقتی عملی بدون فکر آگاهانه در پاسخ به محرک انجام شود ، تصویری روی شبکیه ایجاد می کند که با دستگاه مناسب قابل خواندن است. او می خواست دستگاهی بسازد که از تصویری که روی شبکیه ایجاد می شود عکس گرفته و روی صفحه نمایش دهد.

ذهن خوان نیکولا تسلا و اسرار موفقیت او

تسلا معتقد بود که اگر این اتفاق با موفقیت رخ دهد ، تمام ذهن ما مانند کتابهای باز خواهد بود که به راحتی قابل خواندن هستند ، هر چند اختراع تسلا آنطور که او امیدوار بود کار نکرد و هرگز محقق نشد. با این حال ، محققان هنوز در تلاش برای ایجاد دستگاهی هستند که تسلا رویای آن را دارد. دانشمندان الگوریتم هایی را توسعه داده اند که می توانند سیگنال های مغزی را تفسیر کنند و همچنین از تجزیه و تحلیل ریاضی پیچیده برای ایجاد شبکیه های مصنوعی استفاده می کنند که تصاویر زمان واقعی را به امواج الکتریکی برای ارسال به مغز تبدیل می کند.

هواپیمای بدون سوخت!

تسلا از کودکی مجذوب ایده هایی بود که پرواز انسان را ممکن می ساخت. او برای تحقق رویای دوران کودکی خود ، مهندسی برق و دانش مکانیک را برای طراحی هواپیماهای بدیع ترکیب کرد. پس از شکست برج واردنکلیف در ژوئن 1919 ، تسلا در مجله Reconstruction گزارش داد که قصد دارد یک هواپیمای فوق سبک بسازد که می تواند هشت مایل از سطح زمین پرواز کند. نکته جالب در مورد پروژه تسلا این بود که قصد داشت سوخت هواپیما را با استفاده از نیروگاه های برق بی سیم که بر اساس پروژه برج واردنکلیف ساخته شده بود ، سوخت گیری کند.

این امر نیاز به حمل سوخت توسط هواپیماها را برطرف می کند. تسلا در توضیح برنامه خود گفت: “منبع تغذیه این هواپیما تقریبا نامحدود است ، زیرا نیروگاه های برق بی سیم می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و انرژی لازم را برای هواپیما تامین کنند.” البته طرح تسلا برای ساخت این ناو هواپیمابر نیز شکست خورد و ایده هواپیمای بدون سوخت او جزء اختراعات آرمان گرایانه نیکولا تسلا به حساب آمد و تبدیل به یکی از اسرار عدم موفقیت او شد.

تشخیص یک سیگنال رادیویی بیگانه

برخی معتقدند که زندگی پر ماجرای نیکولا تسلا و اسرار موفقیت او به ارتباط او با فرا زمینی ها مرتبط است. یکی از عجیب ترین و در عین حال خاص ترین لحظات زندگی نیکولا تسلا، برای زمانی بود که او توانست اولین سیگنال رادیویی بیگانه را کشف بکند. طبق بیوگرافی نیکولا تسلا ، نوشته تیم استوارتز ، هنگام آزمایش یکی از اختراعات جدید خود ، ناگهان متوجه انتقال یک سیگنال رادیویی عجیب شد و تسلا متوجه شد که این سیگنال دارای منبع فرازمینی است. پس از این رویداد ، تسلا تصمیم گرفت رادیوهای قوی تری با حساسیت بیشتر ایجاد کند تا بتواند این سیگنال های رادیویی را دریافت و رمزگشایی کند. بسیاری معتقدند که این رویداد آغاز ارتباط نیکولا تسلا با موجودات فضایی بود و این امواج باعث شد تا تسلا ایده های عجیبی در مورد موجودات کیهانی پیدا کند.

تسلیحاتی برای پایان جنگ

در سال 1915 ، تسلا تصمیم گرفت یک سلاح قدرتمند ایجاد کند که بتواند در برابر هر گونه حمله ای مقاومت کند. او سالها روی این پروژه کار کرد تا اینکه در سال 1934 اعلام کرد که موفق به ساخت چنین سلاحی شده است. تسلا می گفت: “این اختراع می تواند جنگ را برای پایان دهد.” روزنامه ها سلاح تسلا را “پرتوی مرگ” یا “پرتو صلح” نامیدند ، اما تسلا اختراع جدید خود را “تلفورز” نامید. وی در طراحی سلاح خود که برد آن حدود 300 کیلومتر بود ، که از ذرات باردار استفاده می کرد. تسلا گفت که از JP Morgan و چندین کشور از جمله انگلستان ، یوگسلاوی و ایالات متحده برای سرمایه گذاری در تسلیحات خود کمک گرفته است ، اما آنها این طرح را جدی نگرفتند.

او همچنین در پایان عمر ادعا می کند؛ برخی سعی کردند اسرار سلاح تلفن را بدزدند ، اما چیزی نیافتند. تسلا بیشتر تحقیقات خود را برای حفظ آن ثبت نکرد. با مرگ او در سال 1943 ، اسرار تله پورت از بین رفت. برخی می گویند تسلا تحقیقات خود را روی کاغذ نوشت ، اما پس از مرگ وی ، FBI هنگام جستجو در اتاق وی دست نوشته های وی را دزدیده و بسیاری از سلاح های فعلی او را برداشته است. آنها این نسخه های خطی را ساختند. این ادعاها هنوز اثبات نشده است.

قایق با کنترل از راه دور

در سال 1898 ، نیکولا تسلا قایق رادیویی را معرفی کرد. قایق با کنترل رادیویی Coherer کنترل می شد و تسلا عنوان Teleautomation را انتخاب کرد. افرادی که شاهد انتشار محصول تسلا بودند با تعجب بسیار به آن نگاه کردند و آن را جادویی دانستند.

برج وارد نکلیف نیکولا تسلا

چرا برج وارد نکلیف نیکولا تسلا از اسرار موفقیت او است؟ در سال 1900 ، تسلا شروع به طراحی برج وردنکلیف کرد. در ژوئن 1902 ، کار آزمایشگاه تسلا از خیابان هوستون به واردنکلیف منتقل شد. از بین بیش از 700 اختراع ثبت شده تسلا ، بحث برانگیزترین برج برج وردنکلیف آن است. این برج برای شروع یک سیستم ارتباطات بی سیم جهانی طراحی شده است و به منظور ارائه نمایشی از توزیع برج وردنکلیف طراحی شده است ، جایی که اشعه های مرگ را مطالعه می کند. روزنامه های آن زمان وردنکلیف را “کار احمقانه 1 میلیون دلاری تسلا” می نامیدند.

مرگ مشکوک نیکولا تسلا

نیکولا تسلا در 7 ژانویه 1943 در 86 سالگی درگذشت. او آخرین روز زندگی خود را در اتاق 3327 هتل نیویورکر گذراند و جسد او دو روز بعد توسط کارمند هتل پیدا شد.در سال 1957 ، خاکسترهای نیکولا تسلا از ایالات متحده به بلگراد منتقل شد و از آن زمان در موزه نیکولا تسلا در یک کره طلایی ذخیره می شود. پس از مرگ نیکولا تسلا ، بسیاری از شرکت ها ، گروه ها ، مکان ها و جوایز به نام این دانشمند بزرگ ثبت شد. تسلا در زمان مرگش مشغول کار بر روی یک نوع سلاح “متورم” یا “اشعه مرگ” بود که اسرار آن را صبح ژانویه همان سال به وزارت دفاع آمریکا منتقل کرد. به نظر می رسد اشعه مرگ پیشنهادی او مربوط به تحقیقات وی در مورد رعد و برق کروی و پلاسما باشد.

جسد وی سه روز پس از این حادثه پیدا شد و مقالات وی پس از اطلاع FBI از سوی وزارت جنگ محرمانه اعلام شد. مدت کوتاهی پس از اعلام تسلا ، اداره تحقیقات فدرال به اداره املاک خارجی دستور داد تا اموال او را توقیف کنند ، حتی با اینکه تسلا آمریکایی بود. اسناد ، مدارک تحصیلی و سایر جوایز ، نامه ها و یادداشت های آزمایشگاهی به برادرزاده اش ساوا کوسانوویچ به ارث رسیده و بعداً در موزه نیکولا تسلا در بلگراد نگهداری می شود. صدها نفر در مراسم خاکسپاری وی در کلیسای جامع نیویورک شرکت کردند. سه برنده جایزه نوبل “یکی از برجسته ترین ذهن های جهان بودند که راه را برای بسیاری از پیشرفت های تکنولوژیکی در عصر مدرن هموار کردند”. آنها ادای احترام کردند.

4.6 / 5. 21

دیدگاهتان را بنویسید

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
خانه
حساب کاربری من
0
سبد خرید
تمام محصولات